Kurum Kodu : 720870
WEB Adresi : http://arhavinuriozaltinio.meb.k12.tr
Adres : Kavak Köyü/Arhavi

VİZYON
Eğitim teknolojileri ile donatılmış, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir eğitim kurumunda, mükemmellik anlayışıyla, sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek eğitim hizmetinin yürütüldüğü bir ortamda, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

MİSYON
Milli eğitim temel kanunumuzda belirtildiği genel amaçlar doğrultusunda , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , Türk insanının insani ve kültürel değerlerini benimseyip koruyan , geliştirilen, yaşamı seven , katılımcı, yaratıcı , insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen , bunları davranış haline getirip ,kendini yenileyen , güvenli ve mutlu bireylerin yetiştirildiği eğitim kurumu olmaktır.

BAŞARILAR
100 Temel Eser kitap okuma yarışması ilçe birinciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yarışması ilçe birinciliği, İstiklal Marşı güzel okuma yarışması ilçe birincilği, İŞKUR resim yarışması il birinciliği, Turizm haftası konulu kompozisyon yarışması ilçe birinciliği, Polis haftası resim yarışması ilçe birinciliği, 23 Nisan konulu şiir yarışması ilçe birinciliği.

Öğretmen Sayısı : 5
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 79
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-14:30
Derslik Sayısı : 7 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 5,5 km , il merkezine ise 80 km uzaklıktadır
Ulaşım : Belli aralıklarla ulaşım şehir içi ve köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz , Kavak Köyü 4 yol kavşağı üzerinde bulunmaktadır.Okulumuzun etrafı çay ve fındık bahçeleri ile çevrilidir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ