ARTVİN / ARHAVİ - Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu

Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu

Kavak Köyü/Arhavi
Vizyon
Eğitim teknolojileri ile donatılmış, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir eğitim kurumunda, mükemmellik anlayışıyla, sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek eğitim hizmetinin yürütüldüğü bir ortamda, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Milli eğitim temel kanunumuzda belirtildiği genel amaçlar doğrultusunda , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , Türk insanının insani ve kültürel değerlerini benimseyip koruyan , geliştirilen, yaşamı seven , katılımcı, yaratıcı , insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen , bunları davranış haline getirip ,kendini yenileyen , güvenli ve mutlu bireylerin yetiştirildiği eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
100 Temel Eser kitap okuma yarışması ilçe birinciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yarışması ilçe birinciliği, İstiklal Marşı güzel okuma yarışması ilçe birincilği, İŞKUR resim yarışması il birinciliği, Turizm haftası konulu kompozisyon yarışması ilçe birinciliği, Polis haftası resim yarışması ilçe birinciliği, 23 Nisan konulu şiir yarışması ilçe birinciliği.
Belli aralıklarla ulaşım şehir içi ve köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz , Kavak Köyü 4 yol kavşağı üzerinde bulunmaktadır.Okulumuzun etrafı çay ve fındık bahçeleri ile çevrilidir.
Okulumuz ilçe merkezine 5,5 km , il merkezine ise 80 km uzaklıktadır